На просторах «Затисянського степу» є справді унікальна місцина, де гостинні господарі запропонують вам не тільки найкращу, найсмачнішу продукцію ТМ «Пан Еко», але й покажуть перший в Україні та Східній Європі музей леквару, пам’ятники закарпатському варенню та свині породи «Мангалиця». Та найважливіше, вся продукція є екологічно чистою та відповідає європейським стандартам органічної продукції.


Це справжній європейський органічний продукт. Обладнання для переробки сировини закуплене в Польщі та Голандії, банки і пляшки для готової продукції постачаються з Італії, тара для соку – з Польщі. Сировина рідна Закарпатська, що виросла під променями теплого ласкавого сонця в екологічно чистій місцевості.
1. Єдиний в Україні музей леквару!
Вам запропонують скуштувати соки, сиропи та леквар з чорноплідної горобини, сливи, полуниці, вишні, абрикосів, кизилу, ожини, малини та журавлини. Виникне бажання, зможете придбати й додому, та пригостити своїх близьких та рідних.
Вся продукція проходить ретельний відбір та готується за новими технологіями та з дотриманням європейських вимог та стандартів. Виробник ретельно слідкує за тим щоб в продукції збереглось максимум корисних речовин та вітамінів.
Для тих, хто не любить солодке і тому не зацікавлений в дегустації леквару в с.Ботар, є 3 інші причини завітати сюди.
3. Еко-дегустація м’яса автентичної породи корови «угорська сіра» (Magyar szürke szarvasmarha)!
Це дна з найдавніших порід корів у Європі, яка прибула на Дунайську низовину, ще в IX ст., разом з племенами угрів. Відома колись як «хунгарікум» (унікальна порода, властива лише для Угорщини) зараз все більше поширюється і на Закарпатті, зокрема в с.Ботар.
Це морозостійкі та легкі в утриманні корови, до того ж з чудовими смаковими якостями м’яса. Велике задоволення дає і споглядання за цими величними тваринами.
4. Еко дегустація м’ясної продукції з угорської породи свиней «Мангалиця»!

Порода виведена ще в 1833 році, схрещування дикої та свійської свиней. Як і «угорська сіра», вони не вибагливі та потребують мінімум догляду, проте м'ясо «манголиці» смачніше та корисніше ніж м'ясо звичайної свині, та швидше засвоюється. Поруч з дегустаційним залом є ферма де розводять цих «кучерявих» тварин, відвідання якої також може стати чудовою цікавинкою для туристів.
Старовинні рецепти з краплинкою нових кулінарних віянь, і ви вже куштуєте та оцінюєте на власний смак домашню ковбасу з сливами чи більш вишукану з трюфелем. При приготуванні угорської серії органічних м`ясних продуктів «Пан Еко», використовуються найкращі угорські рецепти та враховуються смакові уподобання українців.
Варто дозволити собі приїхати в цей «ЕКО» рай, де вам щиро раді і як найдорожчим гостям запропонують смачну та корисну еко-продукцію, теплий та гостинний прийом.
Валентина Горнецкі
Немає коментарів:
Дописати коментар